Aflyst: 2 på tur

Tirsdag d. 24. marts 2020 kl. 19.30

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller i 2 PÅ TUR to ældre herrer, som nægter at give op, selv om det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye – sidste – eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt. Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende.

I løbet af den korte tid, deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

2 PÅ TUR, med originaltitlen ’Moins 2’, er skrevet af Samuel Benchetrit og blev i 2006 nomineret til Moliére-prisen som årets bedste franske dramatik. Nu giver Folketeatret denne morsomme og rørende komedie om en afskedstur med manér Danmarkspremiere og liv på landevejene som turnéforestilling. Instruktør er Geir Sveaass, som også stod bag det franske succes-stykke ’Min Far’, som turnerede med Folketeatret i sæson 16/17.

 

Pris 495 kr.
Først til mølle: 250 kr. (Begrænset antal)

Sal: Stortrommen
Nummererede siddepladser.
Varighed: ca. 1 time 30 min. uden pause
Garderobe i kælderen

Producent: Folketeatret.
Iscenesættelse: Geir Sveaass.
Scenografi: Marianne Nilsson.
Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass.
Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde.

 

KØB BILLET

SPIS I BØF OG BOLLE FØR FORESTILLINGEN:
KØB SPISEBILLET