Beboer (3ater+)

Torsdag d. 29. september 2022 kl. 19.00

Du har sikkert gået forbi et vindue med lys og diskret luret ind. Hørt underlige og udefinerbare lyde fra naboen sent om aftenen.

Eller undret dig over alle de skraldesække, overboen konstant smider ud? Hvad sker der egentligt på den anden side? Hos de naboer vi allerede kender godt, og dem, vi ikke kender? Hvordan lever og gør andre, når de er helt, helt private?

DON GNU vender i Beboer vrangen ud på livet i en helt almindelig boligblok, hvor naboens fjer bliver til ti høns, og det, du troede var helt almindelige og kedelige dagligdagshandlinger, bliver til noget af det mest vedkommende og humoristiske, du længe har set!

I et tæt samarbejde med beboerne i Høje Gladsaxe og med en stor portion selvironi og glimt i øjet, sætter Beboer det almindelige livs dybeste hemmeligheder til offentligt skue.

Beboer vender hverdagen på hovedet, vrangen ud på almindeligheden, og får mediernes ofte ekstreme fremstilling af virkeligheden til at ligne en forældet tegnefilm, for her er beboerne historien!

Beboer er den sidste forestilling i DON GNU’s trilogi om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

3ater+ 2022-23:

29/9 - Beboer,

22/2-23 - CameliOrquestra 2.0

30/3-23 - Doppler

26/4-23 - Som Brødre

Læg en billet i kurven og vælg 3ater prisen. Billetterne kan også købes pr. telefon hos billetten: 70202096

1 forestilling: 125 kr.
4 forestillinger: 180 kr.

Pris: 125 kr. 
Alle fire 3ater+ forestillinger: 180 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 1 time uden pause
Unummererede siddepladser

Garderobe i kælderen

Producent: DON GNU

★★★★★

"..en hæsblæsende, opfindsom og humoristisk forestilling med dans, sang og parkour indrammet i en sødmefuld candyfloss-æstetik"

Iscene

★★★★

"Det er ren Don Gnu classic: virkelighedsnær historiefortælling med kropumulig kropskomik og dynamisk dans, som her klart har fået et nøk opad i virtuositet"

Politken

"..en mere poetisk side end tidligere DON GNU-værker, og forestillingen (..) har en særlig styrke i sit meget direkte forhold til beboerne i boligblokkene gennem de rørende interviews"

DANStidningen

Øvrige 3ater+ forestillinger:

CAMELI ORQUESTRA

22. FEB 2023