3ater: 3 forestillinger for én forestillings pris

Køb billet til alle 3ater forestillinger og få rabat - 3 for 135 kr.


Tirs. 3/11-20 An Eve and an Adam
Tirs. 19/1-21 Teatro Delusio - Familien Flös
Ons. 5/5-21 Ilt

Tirsdag d. 3. nov. 2020 kl. 19.00
An Eve and an Adam

En ret nøgen duet...af Granhøj dans - Vinder af Reumert 2019 med årets danseforestilling.


En forestilling der bogstaveligt sætter den virkelige nøgenhed i scene – som kontrast til den virtuelle!
Aktuelt ser vi i samfundet, at unge viser sig frem nøgne på sociale medier. Pornografi i alle afskygninger er let tilgængelig og forbruges i stor stil. Tilsyneladende findes blufærdigheden ikke mere, når det drejer sig om den nøgne krop i den virtuelle kultur.


Men samtidig bliver børn og unge fritaget for at gå i bad efter idræt i skolen. Unge mænd og kvinder dyrker deres krop i fitnesscentre, men de er for blufærdige til at vise sig nøgne i brusebadet bagefter.
Vi har med andre ord brug for at få gentænkt vores forhold til kroppens naturlige nøgenhed og diskuteret vores fremstillingsformer af kroppens nøgenhed i mediekulturen.


En ide og iscenesættelse – med reference til de første mennesker på jorden i flg både kristendom, jødedom og islam – hvor der ikke kun bliver skåret ind til den bare hud, men også at alt er skåret væk, så der kun er en bar scene, to dansere og lyset fra nogle lommelygter tilbage . . . . sammen med publikum!

Tirsdag d. 19. Nov. 2021
Teatro Delusio - Familien Flös

TEATRO DELUSIO er af det eminente tyske kompagni Familie Flöz.
De har tidligere været på Danmarksturné med HOTEL PARADISO.

Det fantastisk ensemble udmærker sig i betagende kampscener, dødbringende intriger og hjertebrydende arier med verdensberømte skuespil. Aften efter Aften styrer de mod hidtil usete triumfer. Det er på den ene side. På den anden side, på bagscenen arbejder tre sceneteknikere i ‘mørke. Deres liv, som normalt forbliver skjult, kommer frem i lyset.


Familie Flöz har skabt en lille familie, hvis hjem er selve teatret: Den effektive Bob er ung, stærk og uforudsigelig. Den kronisk trætte og syge Bernd bliver konstant hundset med, og den inaktive, altid sultne Ivan er permanent aktiv så han ikke mister kontrollen over forestillingerne.

Adskilt fra stjernerne på scenen, kæmper de tre utrættelige hjælper for deres egen lykke i et andet univers. TEATRO DELUSIO er kunsten at sige alt uden et enkelt ord.

Onsdag d. 5. Maj. 2021 
Ilt

Har du nogensinde hørt om manden, der opfandt saxofonen?

På scenen står en mand med sine saxofoner. Imens han spiller, fortæller han om en jazzsaxofonists sidste åndedrag og den saxofon, der var hans bedstefars arvestykke fra 1920.

Historierne bringer os på besøg i Rafaelles instrumentbutik ved foden af en rygende vulkan, hvor der findes en kæmpestor contrabassaxofon. Og mellem hver et pust i saxofonen, under hver historie og mellem hver en sætning deler vi et åndedrag.


Teater Glimts Ilt forestilling er en fusion af fysisk teater, akrobatik, live musik og fortælleteater.
Forestillingen går filosofisk og æstetisk til værks i behandlingen af emnet om saxofoner, luft, ilt og åndedræt.

”Som fysisk performer og saxofonist, er jeg gennem tiden blevet mere og mere fascineret af, hvor meget vores åndedræt betyder for vores humør, sundhed og måden, vi opfatter verden på. Jeg har savnet en måde at udtrykke dette på, men her, i denne fusionsforestilling, folder tematikken sig naturligt ud gennem mine saxofoners historier.” – Lars Lindegaard Gregersen

 

Pris 125 kr.
Alle 3 3ater forestillinger for 135kr.

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 1 time uden pause
Garderobe i kælderen