Sanne Salomonsen - Foredrag: Brudstykker fra mit liv

 

Foredraget er aflyst.

Lørdag d. 11. Juni 2021 kl. 20.00

Sanne Salomonsen inviterer publikum helt tæt på i dette foredrag om sin lange og spændende karriere, der begyndte, før The Beatles havde udgivet en LP. Sanne var bare seks år, da hun i 1962 debuterede som Elverpige i en tv-opførelse af balletten Elverhøj. 

Siden har hun arbejdet bredt inden for dansk kultur, hvor hun har sat nogle gevaldige aftryk, samtidig med at hun har glædet millioner af danskere med adskillige plader i mange forskellige genrer og et utal af koncerter over alt i landet. Sanne Salomonsen har oplevet det meste og arbejdet med de fleste, så der er nok at fortælle om. Og det er præcis dét, Sanne vil nu – med en meget fleksibel drejebog fra foredrag til foredrag. 

Foredraget vil meget afhænge af publikum den enkelte aften. Selvfølgelig vil der være et skelet, som er mit liv og min karriere, men derfra kan det bevæge sig i alle mulige retninger. Nogle dage vil fokus måske være min opvækst og starten på min karriere, andre dage mit sygdomsforløb. Nogle vil blive meget musikalske, andre måske mere spirituelle. Én ting er dog sikkert: Der vil ikke være to aftener, der er ens,” lover Sanne Salomonsen. 

 

 

Pris 320 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 75 min. uden pause
Garderobe i kælderen

 

Har du købt billet får du refunderet dine penge.
Læs mere her.