Aires del Sur: VIDA

Lørdag d. 5. juni 2021 kl. 20.00

Truppen Aires del Sur, som består af dansere og musikere, der repræsenterer en række sydlige landes stærke kulturelle identiteter og deres fælles historie, præsenterer i Trommen forestillingen 'Vida', hvor Aires del Sur samler en sensommerdags rødlige solstråler, støvet fra en tør olivenmark og summen fra en mindre landsby. 

"Dime" (betro mig), lyder det fra sangeren Thierry Boisdon, der beder danserinden på nøgne fødder at træde ind i grundfortællingen om den mulighed, vi alle har for at vælge de værdier, vi bygger vores liv på. Den erfarne flamenco-danserinde Catherine Vigh markerer med korte rytmiske eksplosioner den spænding, vi møder, når livets store spørgsmål er på spil. Den organiske poesi fortsætter over i en varm Guajiras, som startes af den cubanske bassist, Yasser Pino, bygget op omkring et digt af den berømte spanske digter Federico García Lorca.  

Passion, temperament, stolthed og elegance er fællesnævnere for mange af de sydlige landes musiktraditioner. Italienske Paolo Russo fortolker universet igennem egne kompositioner med den argentinske bandoneón - en rejse gennem klassiske toner og frie improvisationer. Danseren Juan Fernandez fra Sevilla og danserinden mødes på scenen til en intens og romantisk dans. 

 

Pris 170 kr.
Ung u. 20 år 100 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen
Varighed ca. 2 timer inkl. pause

 

Køb Billet