Bedrag

Onsdag d. 9. februar 2022 kl. 19.30

Harold Pinters drama Bedrag er en moderne klassiker om utroskab. Det er et trekantsdrama, hvor nettet af løgne er vævet tæt omkring de tre venner og elskende, som her i Folketeatrets nye udgave spilles af det stærke trekløver Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard. Desuden medvirker Adam Schmidt. 

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er bedste venner. Jerry og Emma har haft en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han? Er alt, som det ser ud, og hvem har vidst hvad og hvornår?  

I en fortælling, som umiddelbart er en enkel historie om utroskab, spoles der baglæns over de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og vi bliver vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.  

Bedrag er skrevet i 1978, men er tidløs i sin præcise og hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en del af den menneskelige natur. Det er elementært spændende og genkendeligt at blive ført gennem Pinters labyrint af bedrag og selvbedrag i en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama. Maria Vinterberg har instrueret. 

 

 

Pris 495 kr.
Først til mølle: 275 kr.
Ung u. 25 år 150 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen