Cirkelines museskole

Søndag d. 3. april 2022 kl. 15.00

* TEATER NEXT – VINDER AF PRISEN FOR ÅRETS BØRNE/UNGDOMS-FAMILIETEATER 2020 AF DANMARKS TEATERFORENINGER *

 

Det bliver ren nostalgi, når den karakteristiske alf Cirkeline med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder og hendes musevenner, Ingolf og Frederik, kommer til Trommen i Teater Next’s forestilling ’Cirkelines museskole’. 

Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole. Hun lærer musene og publikum om alfabetet og bogstaverne, hvordan de ser ud, hvilke lyde de siger, og hvad der rimer på dem. Cirkelines undervisning foregår både indenfor og ude i haven. 

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers. 

Cirkeline-figuren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste. Forestillingen kan ses af børn fra 3 år og vil være oplagt for børn i førskole og indskoling. 

 

Pris 250 kr.
Først Til Mølle billet 160 kr.
Barn under 10 år 60 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 45 min
Nummereret siddende
Garderobe i kælderen