Close to you - en hyldest til Carpenters

Onsdag d. 30. September 2020 kl. 19.30

Landsteatret inviterer til en sanselig, varm, rørende, overraskende og ærlig aften i musikalsk selskab med verdens mest succesrige søskendepar: Carpenters.

Musikforestillingen ’Close To You’ er historien om søskendeparret Karen og Richard Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i starten af 1970’erne. Deres karriere endte dog alt for tidligt, da Karen Carpenter med den store stemme pludselig døde i 1983 32 år gammel.


Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere og viser både de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der startede med verdenshittet Close To You i 1969.


Men på bagsiden var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor.


Forestillingen er krydret med 20 af Carpenters’ deres mest populære sange, bl.a. Top Of The World, Please Mr. Postman og Close to You. Som Karen og Richard Carpenter ses og høres Linda Olofsson og Lars Oluf Larsen, der begge er kendt fra adskillige musicals.

 

Pris Pris 395 kr.
Først-til-mølle 125 kr. (begrænset antal)

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen

Køb Billet

SPIS INDEN FORESTILLINGEN:
KØB MADBILLET TIL BØF OG BOLLE