Copenhagen Drummers

Trommen, fredag d. 24. januar 2020 kl. 20.00

I 2020 har Copenhagen Drummers 10-års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til Copenhagen Drummers’ anmelderroste shows. Med det nye show ’The Grand Tour’ er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers.

Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.

Copenhagen Drummers vandt for 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden har de spillet mere end 1.000 shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Gennem de seneste fem år har Copenhagen Drummers turneret Danmark tyndt med deres to shows ’Elements Tour’ og ’Lights On’. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og senest HKH Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Grundstenen til Copenhagen Drummers blev lagt under trommeslagernes tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps, et orkester med både stolte traditioner og stramme regler for trommestil og udførelse. Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for disse trommeslageres skæve og kreative idéer til, hvordan der også kan slås på tromme...

 

Pris 319 kr.

Sal: Trommen.
Nummererede siddepladser.
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause.

 

KØB BILLET