Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kulturhus Trommen.

For at afvikle efterårets arrangementer i henhold til retningslinjerne for Covid-19, følger her lidt praktisk information i forbindelse med dit besøg i Kulturhus Trommen, som vi vil bede dig læse grundigt igennem.


Ankomst
HUSK MUNDBIND!
Det er påkrævet at bære mundbind i hele kulturhuset, undtagen når du sidder på din plads i salen.

Håndsprit er tilgængeligt i hele Kulturhus Trommen. Vi opfordrer dig til at bruge det ved ankomst og efter behov.

Foyerbaren er åben ½ time før arrangementet begynder og i pausen. Hold afstand - både i køen og i foyeren generelt til de øvrige gæster.
Afmærkning på gulvet foran de to kasseapparater gør det lettere at holde afstanden i køen.
Ved kasseapparaterne er der afskærmet med plast.  

Vi beder alle gæster om at forsyne sig i foyerbaren og evt. klare toiletbesøg o.lign før indgang til Stortrommen. Hjælp os med at undgå for mange gæster i foyerområdet samtidig og for lange køer ved bar og toiletter.

 

Indgang til Stortrommen
Ved indgangen til Stortrommen skal din billet forevises. Tag hensyn og hold afstand både til medarbejderen, som står i døren, og de øvrige gæster.

Ved ankomst inde i salen bedes du afvente pladsanvisning af en medarbejder fra Trommen, uanset om du har købt en nummereret eller unummereret siddeplads eller ståplads. Den anviste plads kan ikke byttes og ophæver en eventuel købt nummereret siddeplads.
Det er ikke tilladt at sætte sig, før man er anvist en plads.
Vi pladsanviser efter Covid-19 retningslinjerne og placerer hver smittegruppe med en stols mellemrum.

Vi beder om, at man gør sig klar med hensyn til diverse køb i foyerbaren og toiletbesøg, før indgang til Stortrommen, og bliver på sin anviste plads indtil arrangementet begynder.

 

Pausen
Hvis der er pause til dit arrangement, vil der være mulighed for at købe drikkevarer og snacks i foyerbaren.
Vi opfordrer gæsterne til at fordele sig jævnt, så der kan opretholdes sikker afstand både i foyerområdet og i Trommen. Husk mundbind.

 

Udgang
Når arrangementet er slut, bedes alle gæster forlade salen i god ro og orden - gerne en række ad gangen. Husk at holde afstand og mundbind.

 

Dette er også en ny måde for os at afvikle arrangementer på. Vi beder om jeres forståelse og samarbejdsvilje, så vi fremadrettet fortsat kan bidrage med spændende og unikke oplevelser i Kulturhus Trommen.

 

Tusind tak for hjælpen og på gensyn i TROMMEN.