Debatsalon: Er du også nysgerrig på den digitale fremtid?  

Ta’ med til nogle spændende timer i Trommens foyer, når vi får besøg af Digitaliserings- og Ligestillingsminister Marie Bjerre, til oplæg og debat om vores digitale fremtid. 

Er du klar til den digitale fremtid, eller føler du dig overvældet af teknologiens hastige udvikling?

Marie Bjerre sætter denne aften fokus på den hastigt voksende udvikling inden for den den digitale teknologi, herunder kunstig intelligens ( AI ) og hvordan vi kan bruge kunstig intelligens til at udvikle vores samfund. 

Aftenen byder også på oplæg og debat om digital sikkerhed, den gode kildekritik på internettet, og hvad vi selv skal være opmærksomme på for ikke at blive snydt.  

Marie Brixtofte sætter fokus på “Skærmsund”

Efterfølgende for vi skal vi runde emnet ‘skærmtid for børn’. Til at debattere dette emne kommer Marie Brixtofte, Autoriseret Psykolog og Forfatter der bla har skrevet bogen “Skærmsund” sammen med Iman Rashid. 

Hun vil forklare hvorfor et overdreven brug af visse digitale medier kan medføre et symptombillede, der minder om ADHD – også kaldet ”TikTok-hjerner”- og hvorfor og hvordan skærmene på mange måder er kommet til at styre os og vores børn.

Marie Brixtofte  brænder for at give en hjælpende hånd til forældre, som er bekymrede over familiens skærmforbrug. Med afsæt i hendes bog, giver hun konkrete redskaber til forældre der ønsker at nedbringe skræmtiden i familien. 

Vi glæder os til at se dig tirsdag den 30. april kl 19.30 i Trommes foyer, hvor vi byder på et glas vin eller øl under oplæg og debat. 

På gensyn til DebatSalonen, Venstre Hørsholm 

GRATIS ÅBEN EVENT

Dato: 30. april 2024

Tid: Kl. 19:30- 21:30

Adresse: Trommen, Bibliotekstorvet 1, 2970 Hørsholm