DEN DANSKE OPERAKVINTET

søndag d. 20. marts 2022 kl. 16.00


Flyttet fra Lørdag d. 22. januar
2022 kl. 20.00. 
Købte billetter kan benyttes på den nye dato, og skal ikke ombyttes.

Vi er stolte over at kunne byde Den Danske Operakvintet velkommen i Trommen til et brag af en nytårskoncert med højdepunkter fra operaens, operettens og musicalens verden. 

Glæd dig til at opleve fire sangere, hvis solokarrierer har bragt dem rundt til koncertscener i Danmark og Europa: Simone Victor (sopran), Anne-Sofie Søby Jensen (mezzosopran), David Kragh Danving (baryton) og Torben Kirkegaard (tenor). 

Simone Victor er i 2021 aktuel i hovedrollen Adina i Donizettis Elskovdrikken hos Opera Nordsjælland, lige som hun giver solokoncert ved årets Copenhagen Opera Festival. Anne-Sofie Søby Jensen er specialiseret i barok og har bl.a. sunget med Bach-specialisten Trevor Pinnock (cembalo) og London Philharmonia Chorus. David Kragh Danving har optrådt som solist og i ensemble sammen med bl.a. Odense Symfoniorkester og Den Fynske Opera. Torben Kirkegaard har de sidste 10 år været en fast del af det populære ensemble De 4 Tenorer, som har holdt utallige koncerter i både ind og udland. 

Bag flyglet til at holde styr på noder og unoder sidder Ulrich Stærk, som tilhører eliten af skandinaviske pianister med optrædener i bl.a. Carnegie Hall i New York, og som er en af de mest spillede kunstnere på P2. 

 I Den Danske Operakvintet bringer de fem venner deres individuelle kvaliteter i spil gennem store arier, duetter og ensembler i en koncert på højeste niveau – alt sammen pakket ind i smil og underholdning og serveret med højt humør. 

Pris 320 kr.

Stortrommen
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen