DEN DANSKE OPERAKVINTET

Fredag d. 22. januar 2022 kl. 20.00

Vi er stolte over at kunne byde Den Danske Operakvintet velkommen i Trommen til et brag af en nytårskoncert med højdepunkter fra operaens, operettens og musicalens verden. 

Glæd dig til at opleve fire sangere, hvis solokarrierer har bragt dem rundt til koncertscener i Danmark og Europa: Simone Victor (sopran), Anne-Sofie Søby Jensen (mezzosopran), David Kragh Danving (baryton) og Torben Kirkegaard (tenor). 

Simone Victor er i 2021 aktuel i hovedrollen Adina i Donizettis Elskovdrikken hos Opera Nordsjælland, lige som hun giver solokoncert ved årets Copenhagen Opera Festival. Anne-Sofie Søby Jensen er specialiseret i barok og har bl.a. sunget med Bach-specialisten Trevor Pinnock (cembalo) og London Philharmonia Chorus. David Kragh Danving har optrådt som solist og i ensemble sammen med bl.a. Odense Symfoniorkester og Den Fynske Opera. Torben Kirkegaard har de sidste 10 år været en fast del af det populære ensemble De 4 Tenorer, som har holdt utallige koncerter i både ind og udland. 

Bag flyglet til at holde styr på noder og unoder sidder Ulrich Stærk, som tilhører eliten af skandinaviske pianister med optrædener i bl.a. Carnegie Hall i New York, og som er en af de mest spillede kunstnere på P2. 

 I Den Danske Operakvintet bringer de fem venner deres individuelle kvaliteter i spil gennem store arier, duetter og ensembler i en koncert på højeste niveau – alt sammen pakket ind i smil og underholdning og serveret med højt humør. 

Pris 320 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen