Den evige ild

Lørdag d. 19. marts 2022 kl. 20.00

Den historiske musical Den evige ild var en kæmpe succes på Bellevue Teatret i 2019 og 2020. Anmeldere og publikum elskede forestillingens saft og kraft med indædte magtkampe og forbudt kærlighed imellem smukke, seje kvinder og mænd. Store følelser, stærke sange og intenst drama fra allerførste taktslag. 

Nu kommer Bellevue Teatret med Den Evige Ild i en turnéversion med Morten Hemmingsen fra Badehotellet i hovedrollen og som gennemgående fortæller sammen med et hold af 10 af landets stærkeste skuespillere, sangere og musikere. 

Musicalstjernen Pernille Petersson (Atlantis, Jordens Søjler m.fl.), Reumert-nominerede Kaspar Dalsgaard og den erfarne Søren Bech-Madsen er blandt de syngende hovedkræfter i opsætningen. 

Den Evige Ild er en del af Ken Folletts Kingsbridge-trilogi. I Den Evige Ild er plottet henlagt til Dronning Elizabeths 1’s England og dronningens strid om magten med Maria Stuart, der kulminerede med henrettelsen af Maria Stuart. 

Den evige ild er skabt af musicaltrioen Høg Aagaard Svanekier, som var de første i verden til at bearbejde Ken Folletts Kingsbridge til teater. I 2016 spillede deres dramatisering af Jordens Søjler for 73.000 mennesker på Østre Gasværk Teater. Høg Aagaard Svanekier stod også bag de succesfulde Skammerens Datter-forestillinger. 

Pris 425 kr.
Først Til Mølle billet 375 kr.
Ung under 25 år 75 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 2½ timer inkl. pause
Nummereret siddende
Garderobe i kælderen