Dizzy Mizz Lizzy

Kære Dizzy publikum

Vi havde set meget frem til at starte vores Alter Echo-album turné om få uger, men da der som bekendt stadig er stramme restriktioner, kommer det ikke til at ske. Det er vi selvfølgelig virkelig kede af.

MEN….vi giver ikke op! Det er nemlig lykkedes at finde nye datoer til alle de koncerter, der oprindeligt skulle have været afholdt inden påske. En såkaldt plan B. Altså ingen aflyste koncerter, men nye datoer til den første halvdel af turen, og billetterne gælder til de nye datoer. Tjek med jeres lokale spillested for mere info. VI SES! 

Kh

Martin, Søren & Tim

Koncerten er flyttet til d. fredag d. 21. Maj kl. 20.00

Fredag d. 21. Maj 2021 kl. 20.00

Det legendariske rockband Dizzy Mizz Lizzy tager på en ganske særlig forårstour, hvor bandet opfører hele sit seneste album ’Alter Echo’ fra 2020 i sin helhed for et siddende publikum. Naturligvis kan du også se frem til at opleve de klassiske rockhits, Dizzy Mizz Lizzy har begavet dansk musikhistorie med. 

Dizzy Mizz Lizzy blev dannet i 1988. Efter to finaleplaceringer i 1991 og 1992 vandt bandet i 1993 DM i rock ved blandt andet at slå Kashmir. Debutalbummet ’Dizzy Mizz Lizzy’ fra 1994 solgte mere end 250.000 eksemplarer i Danmark i kraft af store hits som ’Silverflame’, ’Love Is a Loser's Game’ og ’Waterline’. 

Dizzy Mizz Lizzy består nu som dengang af bassist Martin Nielsen, trommeslager Søren Friis og guitarist og sanger Tim Christensen. 

 

Pris 495 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 75 min. uden pause
Garderobe i kælderen

Køb billet