DODO & THE DODOS

Lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 20.00

Vi Gør Det Vi Ka’ Li, har Dodo & The Dodo’s døbt deres efterårsturné, og netop dét har Dodo & The Dodo’s gjort uafbrudt på albums og spillesteder, lige siden det legendariske band debuterede i 1986 og blev folkeeje med en perlerække af hits. 

’Vågner i Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’, ’Bambi På Glatis’ og ’Sømand Af Verden’ er blot en lille håndfuld af de mange hits, som Dodo & The Dodo’s har skabt til den danske sangskat. Og så er der selvfølgelig ’Re-sepp-ten’ skabt til VM 1986, som i år går sin sejrsgang i endnu en fodbold-sommer. 

Det sidste års tid har danskerne kunnet oplevet det legendariske, folkekære band flere gange på tv – blandt andet i DR2-programmet ’Her Er Dit Hit’, i ’Fællessang – hver for sig’ med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling i februar. 

Udover forsanger Dodo Gad består Dodo & The Dodo’s af Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar) og Lars Thorup (trommer), og med sig har de deres faste, stærke livemusikere, Søren Skov (keyboards) og Thomas Fog (bas). 

Pris 295 kr.

Stortrommen
Ståpladser
Varighed 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen