Sinne Eeg & DR Big Band

Trommen, torsdag d. 1. oktober 2020 kl. 19.30

DR Big Band og jazzdivaen Sinne Eeg på eksklusiv release-turne med numrene fra deres nye, fælles album

Med sin særlige kombination af lækker amerikansk ”sound” og cool nordisk spillestil er DR Big Band den perfekte ramme om den internationalt anerkendte danske jazzdiva: Sinne Eeg.

Efter mange års musikalsk flirt er bandet og Sinne nu gået ”all in” på et tæt, musikalsk samarbejde, som kan opleves på et helt nyt album, der udgives i efteråret 2019.

Produceren bag det nye album er den amerikanske trommeslager og succesproducer André Fischer, der bl.a. er kendt som produceren bag Natalie Coles superhit ’Unforgettable’.

Sinne Eeg har gennem en årrække markeret sig som en af Skandinaviens førende jazzkunstnere med bl.a. prisvindende soloalbums som ’Face the Music’ og ’The Beauty of Sadness’. Samtidig er hun blevet anerkendt i både Asien og USA, hvor det anerkendte magasin JazzEd har skrevet om Sinne Eeg, at hun har ”a voice that resonates with the sounds of beauty and truth”.

Ved denne koncert kommer du helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Bands 19 forrygende musikere folder sig ud i hele perlerækken af iørefaldende numre, som Sinne har skrevet specielt til det nye album.

Og selvfølgelig tager kunstnerne også en tur om nogle af jazzens store hits, som er en del af både DR Big Bands og Sinne Eegs musikalske DNA.

Pris 345 kr.

Sal: Stortrommen
Nummererede siddepladser.
Varighed ca. 75 min.
Garderobe i kælderen

KØB BILLET

Spis inden koncerten:
køb madbillet til Bøf og Bolle