Erann DD - Still believing
20 års jubilæums tour

Trommen, fredag d. 30. Oktober 2020 kl. 20.00

OBS. TV-optagelser, der vil være fotografer både i salen og på scenen under hele koncerten.

Den sjælfulde frontmand af Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture er nu en blomstrende soloartist på egen hånd. I 2001 vandt Erann DD ‘Best new artist’ til Danish Music Award. Samme år sang han duet med Karen Busck på hittet ‘Hjertet ser’. I 2003 udgav Erann albummet ‘That’s the Way for Me’ og blev udvalgt til at skrive sangen ‘When You Hold Me’ i anledning af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup.

I august 2006 udkom hans tredje soloalbum; Erann, mens han i 2009 udsendte sit første og hidtil eneste dansksprogede album ‘Byen kalder’.
Erann DD udgav sit seneste album “Erann David Drori – Rockin’ My Life” i oktober 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann fundet tilbage til sine rå soul rødder som i hans tid med Zapp Zapp og Drori-Hansen. Med nogle af Danmarks bedste musikere har Erann det seneste års tid indspillet et personligt soul album, med helt nye sange. Sproget er engelsk og sounden som de store, amerikanske forbilleder fra 50’er/60‘ernes kendte Motown æra. Samtidig ?k Erann i 2012 samlet sine bedste sange på et Greatest Hits album, der indeholder alt det bedste med Zapp Zapp, Drori-Hansen, hans soloalbums og hits som ‘Still Believing’, ‘When you are around’, ‘Didn’t I tell you that I love you’, ‘You Better Believe’, ‘When you hold me’ og ‘Hjertet ser’.
Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soul stil og hylder ham, som en af de ypperste, mandlige sangere, vi har herhjemme.

 

Pris 260 kr.

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen

KØB BILLET

Spis inden koncerten:
køb madbillet til Bøf og Bolle