EVY KONIGSBERG

Lørdag d. 1. marts 2025 kl. 16.00

Trommen slår denne eftermiddag dørene op for et musikalsk portræt af en bramfi, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde: Evy Konigsberg.

’Evy Konigsberg’ er en underholdende, humoristisk præsentation af en vanskelig kvinde med et vanskeligt sind – og et voldsomt sprog. En lykkelig kvinde, der drages af ulykken, en ulykkelig kvinde, der drages af lykken. En kvinde, der stepper, når hun er ulykkelig; der taler sig både varm og kold, som et barn, som en mand, som en kvinde. Som et menneske. Et moderne kvindeportræt, hvor alle køn kan genkende sig selv.

På scenen ses Bodil Alling i selskab med et forrygende femmandsorkester, der sammen præsenterer og fortolker Evy Konigsbergs tekster.

I den virkelige verden har forfatteren Evy Konigsberg (f. 1984) indtil dato udgivet to bøger, nemlig digtsamlingen ’Ud af stedet’ (2016) og rejseromanen ’Jeg er ikke faret vild’ (2023) i samarbejde med forfatteren Villads Eryaki – og har herudover i flere år delt sine digte på de sociale medier. Ingen (eller meget få) i det litterære miljø har tilsyneladende personligt mødt forfatteren Evy Konigsberg, og der hersker en vis mystik omkring denne – måske fiktive – karakter.

Glæd dig til en sprudlende, tankevækkende og sjov aften, hvor den konigsbergske univers bliver rullet ud.

MEDVIRKENDE PÅ SCENEN:

SKUESPILLER: Bodil Alling
MUSIK: Konigsberg & Søn:
Philip Ørnø
Sven Ørnø
Kenneth Plon
Søren Søndberg
Jamie Ryan

KUNSTNERISK HOLD:
FORFATTER: Evy Konigsberg
SKABT AF: Teatret Gruppe 38 og Konigsberg & Søn

Ordinær pris: 310kr
Først-til-mølle: 195 kr
Gruppe (min. 6 pers.): 145 kr

Sal: Stortrommen
Varighed: 110 min. inkl. pause
Unummererede Pladser