Ginman/Blachman/Dahl

Lørdag d. 21. maj 2022 kl. 20.00.

Flyttet fra lørdag d. 11. Sep. 2021 kl. 20.00
Købte billetter gælder tli den nye dato 21. maj 2022.

Ginman/Blachman/Dahl udgør nok Danmarks fremmeste eksponenter for den moderne jazztrio. De tre gamle venner har spillet sammen i en årrække, og siden de for godt 10 år siden fik en international pladekontrakt med Verve Records, har de arbejdet som en selvstændig enhed omgivet af en række danske og internationale solister blandt andre Palle Mikkelborg, Nils Petter Molvær og Fredrik Lundin. 

Af mange er Thomas Blachman kendt som en skarp dommer i X-factor, men for jazzelskere er han først og fremmest en af landets allerbedste trommeslagere, og i skiftende sammenhænge har han samarbejdet med Lennart Ginman lige siden 1987. Pianisten Carsten Dahl anses i dag for at være en af Danmarks mest innovative og genialt improviserende musikere. Lennart Ginman har musikalske rødder i moderne akustisk jazz, men har også arbejdet med electronica, og han huskes bl.a. for sit samarbejde med Steen Jørgensen på det Grammyvindende album Ginman/Jørgensen. 

Ginman/Blachman/Dahl forener klang, hårdt swing, spiritualitet, sjov og traditioner med personlig fornyelse. I 2020 udgav trioen albummet 'The Blue Velvet'.

 

Pris 255 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 75 min. uden pause
Garderobe i kælderen