Girls & Boys

Tirsdag d. 7. februar 2023 kl. 20.00

“Jeg mødte min mand i køen til et Easy-Jet fly, og jeg må indrømme, at jeg kunne med det samme ikke lide ham.”

En kvinde er alene på scenen, og alt virker rigtigt og dragende, når hun fortæller om sin stormfulde forelskelse i den mand, hun gifter sig med. Han er handlekraftig og med eget firma. De har fantastisk sex. De bor pænt og snart får de to livlige børn, en pige og en dreng. Hun får gang i sin karriere. Altså, et lykkeligt ægteskab. Eller rettere: Det ligner et lykkeligt ægteskab. Hvad sker der egentlig under overfladen?

“Jeg kan ikke huske præcis, hvornår alting mellem os begyndte at gå virkelig galt - jeg kan bare huske pludselig at stå midt i det."

Forholdet udvikler sig, og skænderierne bliver brutale, indtil hun til sidst forlader ham, og drømmen om en kernefamilie brister. Kort tid efter dræber han deres børn. Monologen er en rå og ærlig forestilling om det desværre alt for aktuelle og skræmmende underbelyste emne familiedrab. Alene i årene 1992–2016 blev 124 børn i Danmark dræbt af en forælder.

Girls & Boys er europæisk dramatik fra øverste hylde om, hvad det vil sige at være mand og kvinde i dag. Stykket er skrevet af britiske Dennis Kelly, der lægger mildt og næsten skæmtende fra land, for så at trække os ind i en malstrøm af mørke, der har tråde til de græske tragedier.

Mød Aarhus Teaters stærke skuespiller Nanna Bøttcher i rollen som den navnløse kvindeskæbne, der trækker tråde til de grumme græske tragedier.

Trommens monolog-pakke 2022-23:

Mine forældres ting (3/11)
Girls & Boys (7/2)
Tyk (10/5)

1 forestilling: 125 kr.
3 forestillinger: 135 kr.

 

Pris: 125 kr. 
3 monologer: 135 kr.

Lilletrommen
Varighed: ca. 1 time og 45 minutter u. pause
Unummererede siddepladser

Garderobe i kælderen

Producent: Aarhus Teater