In the air tonight

Lørdag d. 29. Maj kl. 20.00

Flyttet fra fredag d. 5. februar.

MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT, der gæster Trommen og springer champagne propperne fredag den 5. februar 2021.

Det specielle ved foråret 2021 er, at det her er 50 år siden, at Phil Collins startede sin karriere i gruppen Genesis - og så fylder han også 70 år i dette forår!

IN THE AIR TONIGHT vil blive en medrivende og nærværende musikalsk fortælling, som vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, og i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op og fik jobbet. Fem år senere blev han også gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist og fik et verdenshit med sangen In the Air Tonight.
Og resten er - historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney.
IN THE AIR TONIGHT vil være fyldt med 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

På scenen var der være syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke og Niels Rahbech, som mange sikkert vil huske fra sidste sæsons store succes, Time Of My Life samt stjerneskuddet Anne Kraglund.

IN THE AIR TONIGHT er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus.

Pris 495 kr.
Først-til-mølle 265 kr.(begrænset antal)

Sal: Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen