Jan Hertz: Senior stand up - i farver

Efter premieren i Maribo er det strømmet ind med rosende mails omkring forestillingen, læs et par af dem her:

Kære Jan Hertz

Så må vi endnu engang sige tusind tak for en flot forestilling - denne gang på vores hjemmebane i Maribo i eftermiddag. 
Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente og kom med et åbent sind og blev blæst bagover. Det var en meget stærk forestilling - både sjov og underholdende, tankevækkende og bevægende. Du var nærværende og fyldte rummet fra start til slut, og så var det utroligt at mærke den fuldkomne stilhed, der var, når du fortalte om det mest personlige.

Mange hilsner B... 

Hej Jan Hertz,
Tusind tak for en fantastisk god eftermiddag i NørregadeTeatret i Maribo i går 16. februar.
Jeg og mit selskab vidste ikke, hvad der ventede os, men hold da op, hvor blev vi godt underholdt. Det var dejligt at opleve en person, der er så levende og fri for "skemaer", som du er. Der var sjove episoder, triste øjeblikke, følsomme situationer, og meget mere. Imitationerne udleverede ingen, men viste personerne på godt og ondt, på en fin og sober måde. 

Du er dygtig, høflig og har megen pli. Det var en fornøjelse at opleve dig. Tak for en dejlig eftermiddag.

Venlig hilsen K...

Søndag d. 23. februar kl. 16.00

Showet SENIOR STAND-UP – I FARVER med JAN HERTZ er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg, man træffer her i livet og konsekvenserne deraf. Jan Hertz giver stand-up genren en ny dramatisk udtryksform, når han råt for usødet spiller sig igennem mere end 65 års rutsjebanetur med situationer og mennesker, der har klæbet sig fast i hans bevidsthed.

Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne af at måtte træffe fra- og tilvalg. Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer, og publikum ”møder” Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard og Dronning Margrethe.

 
Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst. På et tidspunkt troede han, at der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort, men teatret var dragende og har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus.

Showet handler også om at være ensom og om vekselvirkningen mellem at være social og være privat. En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab og følsomme situationer, der tager fat i publikum.

 

Pris 195 kr.

Varighed: 2 timer inkl. pause
Sal: lilletrommen
Unummererede siddepladser
Garderobe i kælderen

Producent: Louise Schouw Teater.
Instruktør: Jan Hertz i sparring med Louise Schouw

 

KØB BILLET