Kalles Store Trommeshow

Lørdag den 17. februar kl. 15.00

Når Kalles kommer til byen vil man kunne opleve sådan ca. ALLE musikalske stilarter, der bliver spillet på nye musikinstrumenter, såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samurai sværd og grise. Man kommer også til at møde 'vinkelsliberen Villy', 'boremaskinen Boris' og 'Bente Ballonrina’. 

Der kommer en næsten 2 meter høj mand ind på scenen som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten SELV er blevet til en tromme!

For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Det er derfor at Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet. De fleste må danse, klappe og råbe når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med.

Publikum får lov til at bestemme hvad Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem og alt muligt andet, som instrumenter.  

Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

Børnene vil helt sikkert kende Kalle fra bl.a. Ramasjang. 

Voksne: 95 kr.
Børn: 75 kr.

Sal: Stortrommen
Varighed: Ca. 45 min.
Fra 5 år.

Spis i Restaurant KozyKitchen inden arrangementet
Book bord på info@kozykitchen.dk