Katinka Band

Torsdag d. 13. oktober 2022 kl. 20.00

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling. Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. 

Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen. 

Bandet blev dannet i 2012 og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018. 

I februar 2022 udkom Katinka Bands tredje album, Ekstremsport, og i foråret drog de på en Ekstremsport Tour med 20 koncerter rundt om i landet. Men det var slet, slet ikke nok. Nu er Katinka Band klar til anden runde, Ekstremsport Tour 2.0. 

 

Pris: 245 kr.

Stortrommen
Varighed: 75 min.
Stående
Garderobe i kælderen.