Malte Ebert: Mellem himmel og jord

Onsdag d. 12. april kl. 17.00  

Malte Ebert, som jo slog massivt igennem under navnet Gulddreng og har både platinplader og mere end en kvart milliard streams på samvittigheden, har simpelthen udvalgt Kulturhus Trommen til at danne ramme om forpremieren på hans nye koncert, som han har døbt 'Mellem himmel og jord'.

Malte Ebert tager nemlig på forårstour med sit nye musikalske show i koncertsale i landets større byer, men han kommer altså også helt ekstraordinært til Hørsholm, hvor vi glæder os til at byde ham og jer velkommen til forpremieren på hans nye koncert.

Malte Ebert er kendt for sin uforudsigelighed, selvironi – og storslået musik og optræden. Scenen bliver sat i ”en humoristisk meta-tone”, lover Malte Ebert, og der vil være plads til både ”dansk feminisme, livet på landevejen, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed, kongeligt mod og storhedsvanvid”.

I 2021 genoplivede han Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet ’Helt Sikker’. Siden tog Malte Ebert Danmark og Dronning Margrethe med storm med sangen ’Kalde Dem For Du’, som han spillede ved dronningens jubilæum, og senest har han hittet med sin danmarkssang ’Kun med dig’.

 

Pris: 360 kr. inkl. gebyr

Sted: Kulturhus Trommen.