Mariyah

Trommen, lørdag d. 25. April 2020 kl. 20.00

Sangerinden MARIYAH har vundet stor popularitet de seneste år, ikke mindst i Kina og Vietnam, og nu er hun aktuel med sin debut-EP som soloartist og en tour, der bringer hende til Trommen.

 

MARIYAH har selv skrevet, komponeret og delvist produceret de fem numre på EP’en, som med titlen ’Dragon Entering’ bærer præg af, at MARIYAH i Kina kaldes ’Den Blå Drage’. ’Dragon Entering’ udkom i september 2019, og MARIYAH indtager nu spillesteder i Danmark og udlandet med sit band bestående af DJ Luke Rocc og trommeslageren Sune Bjerg.

MARIYAH er kendt for sin smitsomme energi og en fængende, elektronisk hybridpop, hvor ingredienser af alt fra rock til world og rap leveres med MARIYAH energiske sceneoptræden og stærke vokal.

I 2014 vandt MARIYAH en Danish Music Award for ’Bedste Live Act’ sammen med fiesta-punk bandet Patchanka. I 2017 turnerede hun i 24 kinesiske byer som den ene halvdel af duoen M.E.T.A.

Pris 90 kr.

Sal: Stortrommen
Varighed: Ca. 45. min
Unummererede siddepladser

KØB BILLET

SPIS I BØF OG BOLLE FØR KONCERTEN:
KØB SPISEBILLET

“MARIYAH er en af de mest intense sangerinder, jeg har hørt i nyere tid. Et kæmpe drive og en passioneret og stor stemme.” - Chief 1

“Når man lytter til kunstnere som MARIYAH, bliver man mindet om den kant, der gav MØ et afgørende forspring til en international karriere”
- Jens Dræby, GAFFA

“Winner of Best Live Act at the Danish Music Awards, MARIYAH takes to the stage with her electrifying gypsy punk performance. She has toured stadiums around the world and
been featured in TV documentaries.
It’s about time that you discover the visually stunning, electric energy of MARIYAH!" - TEDxOdense