Mike Stern & Bill Evans band

Torsdag d. 28 oktober 2021 kl. 19.30

For andet år i træk kommer en af jazzens helt store guitarister, Mike Stern, til Kulturhus Trommen. Denne gang i selskab med Bill Evans Band feat. Tom Kennedy (elektrisk bas) og Nicolas Viccaro (trommer). Mike Sterns spil har finesse og lyrik som hos Jim Hall, drive og swing som hos Wes Montgomery, turbulent overdrive som hos Jimi Hendrix og blues-feeling som hos B. B. King. 

Udover en lang række udgivelser i eget navn – hvoraf seks har være Grammy-nominerede – skyldes Mike Sterns berømmelse frugtbare samarbejder med andre legender som Miles Davis, Billy Cobham, Brecker Brothers, Jaco Pastorius, Steps Ahead og David Sanborn. 

 Bill Evans er en saxofonist og producer i verdensklasse, som brød igennem i 1980’erne. Han debuterede som 21-årig med Miles Davis, som han indspillede i alt seks albums med. Det førte til samarbejder med folk som John McLaughlin, Herbie Hancock, Mick Jagger og Willie Nelson og i alt 24 solo-albums. 

Bassist Tom Kennedy er erfaren og anerkendt tour- og studiemusiker, der blandt andet har spillet for bebop-legender som trompetisten Freddie Hubbard og saxofonisten Sonny Stitt. Den alsidige franske trommeslager Nicolas Viccaro startede med at slå fra sig i musikalsk forstand som treårig og i dag er en efterspurgt samarbejdspartner inden for både jazz, african, pop og latinjazz. 

 

Pris 390 kr

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen