PAUL POTTS - Christmas Dreams
med gæstesolist Kirsten Sigaard

Fredag d. 17. december 2021 kl. 20.00

Koncerten afholdes som planlagt efter gældende corona retningslinjer.

Paul Potts vender endnu engang tilbage til Danmark og giver denne gang julekoncert med danske Kirsten Siggaard som gæstesolist. 

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.  

Paul Potts slog benene væk under dommerpanel og hele verden, da han i 2007 stillede op til audition i Britain’s Got Talent med arien Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. En verdensstjerne var født. 

Kirsten Siggaard er en af Danmarks dygtigste sangerinder, og hun favner bredt. Hun har haft en omfattende karriere, både som solist og med sangtrioen Swing Sisters. 

Kirsten Siggaard og Paul Potts indspillede i 2011 duetten More Than A Dream, der var at finde på julealbummet Min Jul, og de ser nu begge meget frem til at skulle på turne sammen for at synge julen ind i Danmark.

 

Pris 445 kr.

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 2 time inkl. pause
Garderobe i kælderen