PLUS1: M.C. Hansen & Jacob Chano

Tirsdag d. 21. september 2021 kl. 13.00

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisbelønnede sangskriver og historiefortæller M.C. Hansen går på scenen med sin faste medmusiker og korsanger Jacob Chano. 

M.C. Hansen blev hædret som årets sangskriver ved Danish Music Awards Folk i 2017, og i 2018 blev han kåret til årets musikalske iværksætter. Samme år tildelte komponistforeningen DPA ham sit påskønnelseslegat, og i 2000 modtog han Vordingborg Kommunes Kulturpris for sit arbejdet med det danske sprog og historierne om det sted, han kommer fra – Præstø.  

M.C. Hansen står efter eget udsagn på skuldrene af amerikanske folk- og rocklegender som Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt, men også højskolesangbogen, Benny Andersen og Carl Nielsen har inspireret ham.  

Koncerten er den første af sæsonens 10 PLUS1-koncerter i Kulturhus Trommen. PLUS1 er et landsdækkende initiativ, som skal hjælpe danskerne med at genfinde glæden ved at mødes om fælles musikalske oplevelser ved eftermiddagskoncerter, hvor også de enlige og sårbare borgere har mulighed for at være med. Derfor følger der også en ekstra billet med, når man køber billet til en PLUS1-koncert. 

Læs mere om PLUS1

 

Pris 170kr.
Køb én billet, og få en ekstra gratis

Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 1 time + efterfølgende hygge
Garderobe i kælderen