Polyrhythmic Society Orchestra

Lørdag 26. Februar kl. 20.00

Ida Nielsen (bas), Nikolaj Hess (piano/keyboards), Anders Holm (trommer) og Lars Storck (percussion) samt en special guest – denne unikke samling af musikere går nu sammen og lancerer et helt nyt og banebrydende koncept i 2022 med nye originale numre i grænselandet mellem ny jazz, verdensmusik og funk. 

Publikum bliver taget ind i en verden af muligheder og nye måder at tænke rytmiske strukturer og komposition. Det er percussionisten Lars Storck, som har samlet disse fantastiske musikere og er gået i gang i sit studie. Der vil også være musik af Nikolaj Hess.                                                                                                                     

Bassisten Ida Nielsen, der efter mange år med Prince er vendt hjem til Danmark, kan andet end den svedige funk. Nikolaj Hess er kendt fra sit samarbejde med bl.a. Caroline Henderson, hans Spacelab-projekt og Hess Is More. Ud over at være en af Danmarks mest profilerede jazzpianister er han også et navn i New York, hvor han bor halvdelen af tiden. 

Anders Holm er trommeslager i Savage Rose og er en alsidig musiker, der har udgivet flere albums i eget navn. Lars Storck spiller i Zididada og Drums Across og har igennem tiden spillet med bl.a. Carsten Dahl, musikerne fra Paul Simons Graceland-album og turneret i Sydafrika i årevis med nogle af landets største stjerner. 

 

Pris 250 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. ca. 1½ time uden pause
Nummereret siddende
Garderobe i kælderen