RASMUS HAGEN

Lørdag d. 12. marts 2022 kl. 20.00

Som artist har den svenske singer/songwriter Rasmus Hagen fra Stockholm huseret under radaren i nogle år, men nu er hans musik efterhånden blevet streamet 100 millioner gange på digitale platforme.

Rasmus Hagen er en sand indie-artist. Hans mestrer hele det kreative spektrum og står for alt på sine udgivelser - fra den uimodståelige stemme og sangskrivning til selve produktionen. Inspireret af navne som John Mayer, Jason Mraz og Lauv skaber han popmusik med en akustisk feeling, som går direkte i hjertet.

Rasmus Hagen debuterede 2017 med EP'en Fraction, som han skrev i samarbejde med australske ALIUS. Hans debutalbum Love & Hurt med singlen If Yoy're Hurting har rundet 50 millioner streams på Spotify.

 

Pris 175 kr.
Ung under 25 år: 125 kr.

Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed: 70 min.
Garderobe i kælderen

Support og opvarmning Andreas Langvad

Support Andreas Langvad er en ung popsanger og sangskriver fra Hørsholm, der stormer fremad på den danske musikscene med sin guitar og en sprød, umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til rå styrke. På kort tid er det lykkedes ham at skabe sig et solidt navn – med flere singler i radioen og et medrivende liveshow. Langvad har i 2021 været landet rundt på adskillige musikscener sammen med sit band, herunder som hovednavn på Frederikssund Festival, og nu er de klar til at tage 2022 med storm.