Robin Hood

Søndag d. 31. januar 2021 kl. 16.00

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence. 


Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.

Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt. 

 

Pris 495 kr.
Først-til-mølle 165 kr. (Begrænset antal)

Sal: Stortrommen
Nummererede siddepladser
Varighed ca. 2 timer inkl. pause
Garderobe i kælderen

Dramatiker: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Kapelmester: Jullie Hjetland
Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes

 

Har du købt billet til et arrangement som bliver aflyst får du refunderet dine penge retur.
Læs mere her.

***** (5 ud af 6 stjerner)
Folketeatrets Robin Hood er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo og med en middelaldermunk på overarbejde.
-Jyllandsposten

 

***** (5 ud af 5 stjerner)
Folketeatrets opsætning af Robin Hood er ikke kun en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, men også samfundsrelevant og satirisk familieunderholdning i verdensklasse.
-Børn i Byen

*****
Instruktøren Frede Gulbrandsen har skabt et levende, sjovt og poetisk univers, og løjerne henvender sig både til børn og voksne.
-Kulturtid

*****
Sherwoodskoven har indtaget Folketeatrets store scene. Den kendte fortælling om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, er blevet til en gakket og tempofyldt forestilling, hvor tiden bare flyver afsted. Selv kulisserne flyver afsted.
-Scenekanten

*****
På Folketeatret laver de både en sjov og underfundig forestilling, der rammer lige ned i ethvert hjerte, stort som lille. For på Folketeatrets Store Scene gives der i den grad liv til den efterhånden ældgamle historie om Robin Hood, der tager fra de rige og giver til de fattige i Sherwoodskoven i England.
-Out & About

*****
“Robin Hood” på Folketeatret er simpelthen en god oplevelse takket være hele holdet. Dermed er Folketeatret lige nu den sjoveste mulighed for godt familieteater i hovedstaden.

-Kulturkupeen