Filmaften i Trommen til fordel for

Fredag 14. januar 2022 kl. 20.00.

 

Ved særvisning af den nye film om Hvidstengruppen 14. januar kan publikum støtte den danske organisation Gadens Børn, som hjælper gadebørn i den indiske millionby Kolkata.

Kulturhus Trommen har i samarbejde med den danske organisation Gadens Børn arrangeret en filmaften i Trommen

Her kan publikum både opleve den nye film om modstandsgruppen Hvidstengruppen og støtte Gadens Børn, som hjælper gadebørn i den indiske millionby Kolkata til en fremtid væk fra gaden.

’Hvidstengruppen 2: De efterladte’ er fortsættelsen til publikumssuccesen ’Hvidstengruppen’ fra 2012.

Før filmen bydes publikum velkommen i Stortrommen af en repræsentant fra Gadens Børn, og der trækkes samtidig lod om 10 flotte præmier sponsoreret af Rosendahl.

En fremtid væk fra gaden

Gadens Børn blev grundlagt i 2012 af Pia Lindell Qwist, efter hun besøgte Indien for første gang og oplevede, hvordan mere end 314.700 børn lever alene under kummerlige boligforhold i usikre områder langs veje, under broer og på stationer uden adgang til basale behov såsom mad, sikkerhed, kærlighed, sundhedsydelser og uddannelse.

Gadens Børn har i dag 12 projekter, der hjælper over 550 gadebørn i Kolkata til en lys, varm og tryg fremtid væk fra gaden gennem adgang til skolegang, sundhedsydelser, tryghed og omsorg.

Gadens Børn har åbnet tre skoler, et dagcenter for babyer og småbørn, et aktivitetscenter, et uddannelsescenter samt en mobil sundhedsklinik, og udfører socialt opsøgende arbejde på stationen og i diverse slumområder.

Gadens Børns lokalafdeling i Nordsjælland hjælper med at fundraise organisationens projekter gennem events og andre samarbejder med sponsorer.

Læs mere om Gadens Børn her: https://www.gadensboern.org/                 

 

Pris 190 kr. inkl. sodavand og popcorn.

For hver solgte billet går 120 kr. ubeskåret til Gadens Børn.

Value cannot be null. Parameter name: s