Sanne Salomonsen feat. Electric Guitars

Lørdag d. 11. juni kl. 20.00 

De to guitar-ekvilibrister Søren Andersen og Mika Vandborg har genoplivet Electric Guitars, og de har slået læderbukser og ridestøvler sammen med Danmarks egen kronede Rock Mama, Sanne Salomonsen.  

Konstellationen med Sanne, Søren og Mika er et ”match made in heaven” for fans af Classic Rock og Sannes rockede bagkatalog. Koncerten byder på sange både fra alle Electric Guitars’ egne plader og fra Sannes fantastiske sangkatalog. 

Electric Guitars har siden 2012 udgivet tre studiealbums plus en live-DVD. Bandet skrev og indspillede desuden sangen ’Freewheeler’ til filmen Borg, der handler om opgøret mellem tennislegenderne John McEnroe og Bjørn Borg. Gennem årene har Electric Guitars blandt andet spillet på Bøgescenen til Smukfest og flere gange været support for Deep Purple. 

Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst gennem sin respektindgydende solokarriere har Sanne Salomonsen altid været tro mod den kunstner og person, hun er. Hendes status som en af landets mest populære sangerinder bekræftes af hendes mange år på scenen og hendes mange musikalske samarbejder gennem tiden. 

Pris 345 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 2 timer inkl. pause
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen