Som brødre (3ater+)

Onsdag d. 26. april 2023 kl. 19.00

En lykkelig familie – mor, baba, storebror og lillebror – flytter til forstaden og inviterer vejens beboere på hjemmelavet risgryde og hygge. 

Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge og forsøger at kontrollere alt. Når kongen er utilfreds med sine sønner, gentager han med jævne mellemrum, at det var en fejl, de blev født. De to brødre driver længere og længere væk fra hinanden mod hver deres fællesskab, som giver dem det, de mangler i livet – kærlighed og anerkendelse.  

Som brødre er produceret af Teater Grob. Det er en nyskrevet poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen. Forestillingen er udviklet af Alexander Mayah Larsen, Kasper Dalsgaard og Rasmus Juncker. 

Forestillingen er udviklet af Alexander Mayah Larsen, Kasper Dalsgaard og Rasmus Juncker.

Med:
Alexander Mayah Larsen og Kasper Dalsgaard og live musiker Rasmus Juncker Idé og manuskript: Alexander Mayah Larsen Instruktørkonsulent: Sargun Oshana Scenografisk konsulent: Marianne Nilsson Lysdesign: Sonja Lea Musik og lyddesign: Rasmus Juncker Dramaturgisk konsulent: Trine Wisbech Foto: Zuhal Kocan Video:Thomas Hyttel.

3ater+ pakken med alle fire forestillinger er UDSOLGT, men du kan stadig købe billet til enkeltforestillingerne.

Pris: 125 kr.

Stortrommen
Garderobe i kælderen
unummererede siddepladser
Varighed ca. 80 min.