Spejlmanden

Onsdag d. 18. maj 2022 kl. 19.30

Mungo Park gæster Trommen med sin dramatisering af den utrolige, virkelige historie om den tyske stjernejournalist Claas Relotius. Som ung journalist for det tyske nyhedsmagasin DER SPIEGEL er Claas kendt for at holde et sjældent set spejl op af virkeligheden i sine historier, især om Trumps USA. 

Claas vinder den ene pris efter den anden for sine menneskelige portrætter. For eksempel om Gladys, der med sin bibel i hånden kører USA tyndt som henrettelsesturist på fængslernes dødsgange, og den selvudnævnte grænsevagt Jaeger, der patruljerer grænselandet mellem USA og Mexico, lige dér hvor Trumps mur skulle have stået. 

Men Claas’ kollega, Juan, får færten af noget råddent ved artiklerne. Dét starter en krig mellem de to journalister, hvor ingen kneb viser sig at være for beskidte i kampen om at skabe mening i et manipuleret mediebillede. 

Spejlmanden havde premiere på Mungo Park i 2020 midt under den amerikanske præsidentvalgkamp. Gør dig klar til et hæsblæsende teatergreb på true crime-genren fyldt med suspense, action og en intensiv jagt på den endegyldige sandhed. 

 

Pris 425 kr.
Først til mølle billet 250 kr.
Ung under 25 år 175 kr.

Stortrommen
Varighed: ca. 90 min uden pause
Nummererede siddepladser
Garderobe i kælderen