Stine Bramsen - The Acustic Tour

Lørdag d. 7. oktober 2023 kl. 20.00  

Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til en akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ’Blonde & Blank’.

Med sig har Stine Bramsen for første gang i karrieren et hold af udelukkende kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.

Kvinder på og bagved scenen

”Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve at være omkring kvinder både på og bagved scenen og se, hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live,” siger Stine Bramsen.

Roser til nyt soloalbum

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ’Blonde & Blank’.

Et album der er blevet hyldet med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

Et nyt udtryk

”Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde med både sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på, at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse,” siger Stine Bramsen.

Bandets guitarist Kajsa Vala er også soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet.

Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser og arbejder i øjeblikket på sit første soloalbum i eget navn.

Anja Kolyova spiller til daglig bas i Total Hip Replacement.

 

Pris: 365 kr. inkl. gebyrer.

Sal: Stortrommen.

Varighed: Ca. 1,5 time med pause.