Troels Gustavsen

Torsdag d. 20. maj 2021 kl. 20.00

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver. Nu annoncerer han en landsdækkende forårstour, som står i forandringens tegn. Med fuldt band og fornyet kreativitet er Troels klar til at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere.
Sangeren, som allerede har en perlerække af storstreamede hits på samvittigheden, har brugt 2020's stilhed og isolation på at finde ind til sin musikalske core.

Troels Gustavsen har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken og samtidig dominere dansk airplay og streamingtjenester. Gennembruddet oprandt i 2012 med ’Alt Er Forbi’, og siden har han spillet den ene udsolgte koncert efter den anden. Ligeledes har hans medvirken i Toppen af Poppen genereret en rygvind, som har sendt NOAH i rotation. Nu står han her, som et af landets største popnavne, og har flippet karrieren som et resultat af 2020-isolationen. En nyfunden inspiration og ikke mindst et ønske om at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere. Sangeren er utvivlsomt stadig garant for dansksproget pop fra øverste hylde, krydret med den ikoniske stemme og en nordisk tone af melankoli. Det første bevis er den stærkt personlige single 'Knuste Hjerter', hvor han demonstrerer, at han er i destilleret storform, og at han tør sætte sig selv på spil. Troels Gustavsen er for alvor kommet videre – i livet og i musikken. Glæd dig til 2021, hvor sangeren, sammen med foråret, springer ud i sit hidtil mest personlige og nærværende liveprojekt.

 

 

Pris 290 kr.

Stortrommen
Unummererede siddepladser
Varighed ca. 45 min. uden pause
Garderobe i kælderen

Køb Billet