Villads fra Valby

Trommen, søndag d. 8. marts 2020 kl. 14.00

Nu kommer teaterversionen om VILLADS FRA VALBY, Anne Sofie Hammers populære børnebøger, der læses flittigt i børnehaver og indskoling. VILLADS FRA VALBY er historien om den helt almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie: en mor, en far og en storesøster. Han bor i et pænt gult hus i en by, der hedder Valby.

Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig - for det lyder for kunstigt. Bare rar, så at alle folk kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade. Derimod er han rigtig god til at få gode idéer. Og så glemmer han ind imellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Og det kan godt give en del ballade engang imellem – faktisk ret tit!

Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne. Og lige så uskyldig den er for børn – lige så tåkrummende er den for voksne. Både børn og voksne har noget af grine af, for VILLADS FRA VALBY handler om børns hverdag, som den ser ud i dag med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner.

Pris 245 kr.
Børn u. 12. år 145 kr.
Først-til-mølle 145 kr. (Begrænset antal)

Sal: Trommen
Nummererede siddepladser
Producent: Louise Schouw Teater.
Iscenesættelse: Louise Schouw.
Dramatisering: Gunvor Reynberg.
Musik: Lars Fjeldmose.
Scenograf: Kirsten Victoria Lind.
Medvirkende: Allan Helge Jensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Gunvor Reynberg og Oliver Lundqvist.
Alder: fra 5 år.

 

KØB BILLET