Filmklub

Filmklubben starter i februar 2020 og skal være et samlingssted for filminteresserede mennesker, der har lyst til at dele deres begejstring for de levende billeder med ligesindede. Filmklubben er frivilligt drevet og det er gratis at blive medlem.

Filmklubben har et "koordinationsudvalg" bestående af ca. 20 frivillige, og er opdelt i grupper. Der er fx. en filmudvalgsgruppe, en administrativ, en praktisk og en hyggegruppe som hver især står for forskellige opgaver der samlet danner koordinationsudvalget.

Det er gratis at være medlem i filmklubben, dog er der en begrænsning på 70 personer til hver enkelt visning, derfor kræves der tilmelding.

De film der bliver vist i klubben må ikke annonceres offentligt, men vi må gerne annoncere det i Kulturhuset, så når filmene er valgt vil du kunne se det på en plakat/flyer i huset. 

Skriv til den administrative gruppe og meld dig til, ønsker du at se en film skal dette også meldes til den administrative gruppe på følgende mailadresse: FilmklubTrommen@gmail.com

Datoer for visning af film i Filmklubben:

17. Feb

16. Marts

15. April

18. Maj

15. Juni